• banner

Tentang Kami

TAYSHINE Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2012, kalayan luas pabrik 5000 méter pasagi, Kami mangrupikeun pabrik panilitian & pamekaran kaulinan séks sawawa, produk utami kami nyaéta endog Geter, alat vibrator, Pijat Prostat, Colokkeun Anal, Bonéka Seks, Bola Kegel, jsb .

Palanggan utama urang ti Amérika Kalér, Éropa, Asia Tenggara.

Kami gaduh sistem manajemen kualitas ilmiah anu lengkep, laporan uji produk, sareng kualitas produk kami dikenal sareng dipercaya ku palanggan sareng tiasa teras-terasan ngembangkeun kabutuhan ékonomi sareng sosial.

Kami leres-leres ngabagéakeun babaturan pikeun nganjang sareng ngabimbing pabrik urang sareng ngarepkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng anjeun.

TAYSHINE Technology Co., Ltd. Didirikeun taun 2012, mangrupikeun produsen cocoan séks anu propésional, kalayan 50 padamel anu tuwuh babarengan, ayeuna urang aya dina garis ieu salami 8 taun sareng janten salah sahiji pabrik cocooan kelamin panggedéna di Cina

Produk kami nutupan alat vibrator, Wand Massager, Prostate Massager, tongel bola, Sex Dolls, sareng sajabina. Kalayan tim R&D tina 10 anggota, kami ngaleupaskeun barang-barang énggal sacara rutin, sareng nyugemakeun seueur palanggan dina proyék ODM sareng OEM. Salaku pabrik, kami nyandak KUALITAS, anu paling penting, Kaseueuran barang kami parantos lulus sertifikasi FDA, CE, RoHS, sareng SABS

Product line

Product line

Product line

TAYSHINE Technology Co., Ltd.