• banner

Boneka Seks Silikon dewasa

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Sex  Spésifikasi

Bahan: 100% TPE sareng rorongkong
Jangkungna: 165cm
luhur payudara: 91cm
handap payudara: 56cm
Pinggang: 53cm
Hip: 87cm
Taktak: 32cm
Panangan di luar: 71cm
Panangan Dina: 62cm
Leg di luar: 102cm
Leg jero: 82cm
Leungeun: 16cm
Suku: 23cm
Beurat caket: 35kg
Beurat kotor: 42-43kg
Ukuran Packing: 153 * 40 * 30cm

Sex  Pilihan sayogi sapertos dihandap

1. manaskeun
2. Goyang ngucapkeunana
3. Tutut lafal
4. Nyemprotkeun heunceut
5. Rambut buuk
6. Ngerem








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami