• banner

Boneka Seks Silikon dewasa

Pedaran pondok:


  • Harga FOB: Negotiable
  • Min.Order Order: 5 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Tahan cai: Leres
  • Carger: USB ngecas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Sex  Spésifikasi

    Bahan: 100% TPE sareng rorongkong
    Jangkungna: 158cm
    luhur payudara: 71cm
    handap payudara: 60cm
    Pinggang: 49cm
    Hip: 80cm
    Taktak: 34cm
    Panangan di luar: 68cm
    Panangan Dina: 58cm
    Leg di luar: 88cm
    Suku dina jero: 75cm
    Leungeun: 13.5cm
    Suku: 22cm
    Beurat caket: 32kg
    Beurat kotor: 39kg
    Ukuran Packing: 143 * 37.5 * 23.5cm

    Sex  Pilihan sayogi sapertos dihandap

    1. manaskeun
    2. Goyang ngucapkeunana
    3. Tutut lafal
    4. Nyemprotkeun heunceut
    5. Rambut buuk
    6. Ngerem









  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami