• banner

Boneka Seks Silikon dewasa

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Sex  Spésifikasi

Bahan: ABS + Kelas médis silikon
Waterproof: Leres
Frékuénsi Geter: 9 modeu geter
Carger: USB ngecas,
Bungkusan: kotak warna
Beurat bersih: 51g
Ukuran: 60 * 60 * 38mm
Noise: Kurang ti 40db

Sex  Fitur produk

1. Wangun hiu, éndah, saderhana, sareng indah
2. Motor anu didukung ku Super, Dihareupeun pangaruh geter tina produk anu sami
3. Nyaman dipakena, henteu gampang bersantai, fleksibel pisan, henteu gampang cacad
4. Leutik sareng gampang dibawa (biaya transportasi murah)
5. Pinuh waterproof
6. Desain sungut hiu, stimulasi C-spot anu kuat sareng tepat
7. (Ngonci ring rupa sareng produk geter endog geter) Aya sababaraha cara pikeun maénkeun

Barang No. TS-P03
Ngaran Produk: Cingcin sirit anu tiasa diisi ulang
Bahan: Silikon & ABS
Warna Mawar hideung
Packaing Bungkusan kotak warna
Beurat bersih 51g
Ukuranna 60 * 60 * 38mm
Motor 1 motor kuat supper
Frékuénsi geter 9 modeu geter
Kamampuh batré Batré litium anu tiasa dieusi deui 3.7V / 130mAh
Carjer Carjer USB
Ngecas waktos: 1,5 jam
Anggo waktos: Langkung ti 1 jam
Tahan cai: 100% tahan cai
Sertipikat RoHS CE FCC FDA
MOQ 5PCS
Palabuhan FOB SHENZHEN

 









  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami