• banner

Boneka Seks Silikon Sawawa

Pedaran pondok:


  • Harga FOB: Negotiable
  • Min.Order Order: 5 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Tahan cai: Leres
  • Carger: USB ngecas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Sex  Spésifikasi

    Bahan: 100% TPE sareng rorongkong
    Jangkungna: 163cm
    luhur payudara: 96cm
    handap payudara: 69cm
    Pinggang: 65cm
    Hip: 113cm
    Taktak: 42cm
    Panangan di luar: 69cm
    Panangan Dina: 60cm
    Leg di luar: 75cm
    Suku dina jero: 70cm
    Leungeun: 14.5cm
    Suku: 21cm
    Beuratna caket: 49kg
    Beurat kotor: 60kg
    Ukuran Packing: 153 * 44 * 35cm

    Sex  Pilihan sayogi sapertos dihandap

    1. manaskeun
    2. Goyang ngucapkeunana
    3. Tutut lafal
    4. Nyemprotkeun heunceut
    5. Rambut buuk
    6. Ngerem









  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami