• banner

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon harga anjeun?

Harga gumantung kana sabaraha PC anu anjeun pikahoyong
Langkung seueur anjeun mesen, langkung mirah kami tiasa nawiskeun

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Pesenan mnt: 5 pcs

Naon waktos lead rata?

Urang bakal dikirim kaluar dina 7 dinten saatos pamayaran Anjeun

Dupi anjeun nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana

Leres, urang tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Ce, RoHs Certificate

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

Transfer bank, western union, money gram, paypal (sayogi pikeun urutan conto)

Naon jaminan produkna?

Garansi 1 taun

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, urang gaduh mangtaun-taun pangalaman ngekspor produk sapertos kitu ka seueur nagara
Urang tiasa mastikeun kasalametan pangiriman sareng aman pikeun diturunkeun ka bea cukai

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kiriman barang
Express langkung gancang tapi langkung awis
Ku seafreight langkung mirah tapi sakedik laun upami anjeun hoyong mesen ageung

Hoyong damel sareng urang?