• banner

G-Spot Vibrator

Pedaran pondok:

Bahan: ABS + Silicone Waterproof: Sumuhun Frékuénsi Geter: 10 Frékuénsi geter, Charger: USB ngecas Pakét: kotak warna beurat Net: 107.8 g Noise: Kurang ti 40hz Ukuran: 205mm * 30mm


  • Harga FOB: Negotiable
  • Min.Order Order: 5 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Tahan cai: Leres
  • Carger: USB ngecas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Sex  Spésifikasi

    Bahan: ABS + Silikon
    Waterproof: Leres
    Frékuénsi Geter: 10 frekuensi Geter,
    Carger: ngecas USB
    Bungkusan: kotak warna
    Beurat bersih: 107,8 g
    Noise: Kirang ti 40hz
    Ukuran: 205mm * 30mm

    Sex  Fitur produk

    1. Sampurna desain ergonomis tilu tahap,
    2. ngawujudkeun stimulasi sakaligus poin A, G sareng U.
    3. Modul stimulasi klitoris ngagaduhan tonjolan bukit, anu caket pisan sareng inti.
    4. Garis nangtung buleud henteu ngan ukur hiasan, aranjeunna ogé tiasa ngirimkeun sumber kejutan sareng ngarangsang témbok heunceut.

    Barang No. TS-G06
    Ngaran Produk: Rechargeable G-Spot Vibrator
    Bahan: Silikon & ABS
    Warna Pink, Ungu
    Packaing Bungkusan kotak warna
    Beurat bersih 107,8 g
    Ukuranna 205mm * 30mm
    Motor 1 motor kuat supper
    Frékuénsi geter 10 Geter
    Kamampuh batré Batré litium anu tiasa dieusi deui 3.7V / 320mAh
    Carjer Carjer USB
    Ngecas waktos: 1,5 jam
    Anggo waktos: 2 jam
    Tahan cai: 100% tahan cai
    Sertipikat RoHS CE FCC FDA
    MOQ 5PCS
    Palabuhan FOB SHENZHEN

     






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami