• banner

Kegel Bola

Pedaran pondok:

1. Desain botol parfum, dipikacinta ku konsumén awéwé 2. Maju ngencarkeun dumbbells heunceut 3. + 20g + 20g + 20g + 20g Latihan tingkat lanjut (pangaruh signifikan, raos kuat beurat) 4. Kinerja biaya tinggi, résistansi harga penjualan anu kuat


  • Harga FOB: Negotiable
  • Min.Order Order: 5 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Tahan cai: Leres
  • Carger: USB ngecas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Sex  Spésifikasi

    Bahan: Kelas médis silikon + stainless steel
    Waterproof: Leres
    Fungsi: latihan kegel
    Jenis: Bola Kegel
    Bungkusan: kotak warna
    Beurat bersih: 30g + 50g + 70g + 90 + 110g = 350g
    Ukuran: 157 * 36 * 38mm

    Sex  Fitur produk

    1. Desain botol parfum, dipikacinta ku konsumén awéwé
    2. Maju ngégél dumbbells heunceut
    3. + 20g + 20g + 20g + 20g Latihan tingkat lanjut (pangaruh anu penting, rasa beurat anu kuat)
    4. Kinerja biaya tinggi, résistansi harga penjualan anu kuat
    5. Palapis palastik sapotong, gampang dibersihkeun, aman sareng higienis, teu aya efek samping
    6. Tali ditarikna dimanumanisasi, gampang dipasang sareng ditarik, élastisitas anu saé, henteu gampang dipegatkeun
    7. Bungkusan kotak kado, hadiah kanggo panggunaan pribadi tiasa ditampi (teu tiasa dijual dina kategori dewasa)

    Barang No. TS-08
    Ngaran Produk: Bal Kegel
    Bahan: Silikon & ABS
    Warna Bodas, pink, ungu
    Packaing Bungkusan kotak warna
    Beurat bersih 30g + 50g + 70g + 90 + 110g = 350g
    Ukuranna 30g + 50g + 70g + 90 + 110g = 350g
    Sertipikat RoHS CE FCC FDA 
    MOQ 5PCS
    Palabuhan FOB SHENZHEN




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami