• banner

Lalaki Anal Colokkeun

Pedaran pondok:

Bahan: ABS + Kelas médis silikon Waterproof: Sumuhun Frékuénsi Geter: 3 * 9 mode geter Carger: USB ngecas, Pakét: kotak warna Berat bersih: 160g Ukuran: 173 * 100 * 38mm Noise: Kirang ti 40db


  • Harga FOB: Negotiable
  • Min.Order Order: 5 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Tahan cai: Leres
  • Carger: USB ngecas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Sex  Spésifikasi

    Bahan: ABS + Kelas médis silikon
    Waterproof: Leres
    Frékuénsi Geter: 3 * 9 modeu geter
    Carger: USB ngecas,
    Bungkusan: kotak warna
    Beurat bersih: 160g
    Ukuran: 173 * 100 * 38mm
    Noise: Kurang ti 40db

    Sex  Fitur produk

    1. Desain mesin multi-fungsi man-mesin sampurna (manik-manik + colokan anal ngageter + pijet prostat + alat vibrator dua sirah + ngagem rod pijet + pikeun lalaki sareng awéwé)
    2.USK ngecas, daya tahan anu kuat, ngajawab masalah ngagantian batré pikeun produk anu sami
    3. Geter tilu-titik (heunceut, klitoris, anal)
    4. Desain progresif, raos asupna anu saé
    5. Desain tilu-motor, stimulasi multi-situs dina waktos anu sami, pangaruh geter anu saé (luhur produk anu sami)
    6. Penampilan anu unik
    7.12m kadali jauh nirkabel

    Barang No. TS-A01
    Ngaran Produk: Colokkeun Analitik anu tiasa Diisi ulang
    Bahan: Silikon & ABS
    Warna

    Biru, Hideung

    Packaing Bungkusan kotak warna
    Beurat bersih 160g
    Ukuranna 173 * 100 * 38mm
    Motor 3 motor anu kuat supper
    Frékuénsi geter 3 * 9 modeu geter
    Kamampuh batré Batré litium anu tiasa dieusi deui 3.7V / 600mAh
    Carjer Carjer USB
    Ngecas waktos: 2 jam
    Anggo waktos: Langkung ti 1,5 jam
    Tahan cai: 100% tahan cai
    Sertipikat RoHS CE FCC FDA
    MOQ 5PCS
    Palabuhan FOB SHENZHEN

     







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk