• banner

Lalaki Cingcin Cingcin

Pedaran pondok:

Bahan: ABS + Kelas médis silikon Waterproof: Sumuhun Frékuénsi Geter: 9 modeu geter Carger: USB ngecas, Pakét: kotak warna Berat bersih: 51g Ukuran: 60 * 60 * 38mm Noise: Kirang ti 40db


  • Harga FOB: Negotiable
  • Min.Order Order: 5 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Tahan cai: Leres
  • Carger: USB ngecas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Sex  Spésifikasi

    Bahan: ABS + Kelas médis silikon
    Waterproof: Leres
    Frékuénsi Geter: 9 modeu geter
    Carger: USB ngecas,
    Bungkusan: kotak warna
    Beurat bersih: 51g
    Ukuran: 60 * 60 * 38mm
    Noise: Kurang ti 40db

    Sex  Fitur produk

    1. 1. Wangun hiu, endah, saderhana, sareng indah
    2. Motor anu didukung ku Super, Dihareupeun pangaruh geter tina produk anu sami
    3. Nyaman dipakena, henteu gampang bersantai, fleksibel pisan, henteu gampang cacad
    4. Leutik sareng gampang dibawa (biaya transportasi murah)
    5. Pinuh waterproof
    6. Desain sungut hiu, stimulasi C-spot anu kuat sareng tepat
    7. (Ngonci ring rupa sareng produk geter endog geter) Aya sababaraha cara pikeun maénkeun

    Barang No. TS-P03
    Ngaran Produk: Cingcin sirit anu tiasa diisi ulang
    Bahan: Silikon & ABS
    Warna Mawar hideung
    Packaing Bungkusan kotak warna
    Beurat bersih 51g
    Ukuranna 60 * 60 * 38mm
    Motor 1 motor kuat supper
    Frékuénsi geter 9 modeu geter
    Kamampuh batré Batré litium anu tiasa dieusi deui 3.7V / 130mAh
    Carjer Carjer USB
    Ngecas waktos: 1,5 jam
    Anggo waktos: Langkung ti 1 jam
    Tahan cai: 100% tahan cai
    Sertipikat RoHS CE FCC FDA
    MOQ 5PCS
    Palabuhan FOB SHENZHEN

     









  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami