• banner></li>
        </ul>
      </div>
      <div class=

[Expo Dewasa Asia AAE 2020] 25-27 Agustus, 2020, Pusat Paméran sareng Pameran Hong Kong

Expo Dewasa Asia (AAE) réngsé hasil di Pusat Paméran sareng Pameran Hong Kong. Éta ngempelkeun sakitar 200 paméran sareng mérek ti Cina, India, Taiwan, Belanda, Selandia Baru, Rusia sareng Amérika Serikat. Ngagabungkeun cocooan déwasa, baju jero érotis, produk kaséhatan, DBSM sareng pabrik sareng mérek anu sanésna, AAE nyayogikeun pamirsa profesional sareng sababaraha pilihan desain klasik sareng modis anu elegan.

Taun ayeuna, sakitar 3.800 propésional industri ti 52 nagara sareng daérah, sakitar 4,800 pangunjung bisnis dirojong ku pangunjung profesional ti 52 nagara sareng daérah anu béda, kalebet Australia, Brasil, Inggris, Kanada, Swiss, Chili, Cina, Kolombia, Dénmark, Mesir, Perancis, Jérman, Hong Kong, Indonésia, India, Italia, Jepang, Kénya, Koréa Kidul, Makau, Méksiko, Malaysia, Walanda, Selandia Baru, Panama, Filipina, Polandia, Rusia, Singapura, Swédia, Thailand, Turki, Ukraina , Amérika Serikat, Vietnam, Spanyol sareng Afrika Kidul. Panongton sumping ti kajauhan pikeun mésér, ngawangun jaringan, ngajalajah pangwangunan pasar énggal sareng milari mitra. Tanggapan positip ti paméran sareng tamu bisnis nunjukkeun yén jaringan industri internasional AAE nyayogikeun platform bisnis anu propésional sareng sustainable pikeun industri déwasa.

Paméran salian ti méréskeun cocooan déwasa, bonéka dewasa, jati séks, produk kaséhatan sénsori sareng produk sanésna, mérek baju jero sareng pabrikan di daérah anu béda parantos narik perhatian seueur pembeli. Dina sababaraha taun ka pengker, paménta global pikeun baju jero parantos ningkat, ningkatkeun kasadaran diri awéwé pikeun awakna, sareng diajar langkung seueur ngeunaan kumaha rupa-rupa jinis baju jero ningkatkeun kapercayaan diri sareng kahirupan séks. Tujuh dugi ka tengah wengi, SUNSPICE, EDENKISS ... Koméntar komérsial 'komentar anu pikaresep dina mérek seksi anu dipajang, ngagambarkeun poténsial produk lingerie seksi. Seueur produser anu berkualitas ogé nunjukkeun produk sapertos korsét, pakean seksi, kaos kaki, baju jero lalaki sareng perbudakan SM.

Forum Sawawa Tahunan AAE dina langkung seueur budaya sareng industri anu aya hubunganana

Ti saprak 2017, "Future Entertainment Entertainment Forum" ngulem panyatur profesional global pikeun nyungkeun inpormasi pang anyarna ngeunaan téknologi déwasa sareng produk, kaséhatan séks, tren industri sawawa, média sareng arah sanésna. Taun ayeuna, para ahli industri langkung aya hubunganana diulem, sapertos selebriti média sosial Perancis, terapi séks sareng spesialis kelompok kaséhatan, sareng perusahaan uji internasional. Tina "Ngabahas Kasalametan sareng Patuh Dolanan Dewasa", "Évolusi Alat Interaktif", "Kumaha Pamasaran ngalangkungan Média Sosial: Pamirsa sareng Komunitas LGBT" dugi ka "Kaséhatan Seksual, Rasa sareng Kasalametan", AAE ilubiung dina sagala aspek Usaha sareng bisnis datang ngartos inpormasi garis payun industri dewasa.

[Expo Dewasa Asia AAE 2020] 25-27 Agustus, 2020, Pusat Paméran sareng Pameran Hong Kong

AAE terus berkembang sareng industri, bakal narik langkung seueur peserta pameran, ngundang langkung seueur pembeli bisnis internasional, sareng nyuntik langkung seueur unsur énggal, ngalangkungan pameran profesional B2B kanggo nyiptakeun lingkungan negosiasi dagang anu hadé pikeun pembeli sareng anu ngajual. Periode paméran salajengna nyaéta 25-27 Agustus, 2020. Ningal anjeun sadayana di Pusat Paméran sareng Pameran Hong Kong!

NEWS996

NEWS996

NEWS996

NEWS996

NEWS996

NEWS996


Pos waktos: Apr-27-2020