• banner></li>
        </ul>
      </div>
      <div class=

Tanggal 26 April, Pameran Dewasa Shanghai 2019 resmi diluncurkeun di Shanghai Multinational Sourcing Convention and Exhibition Center!

Skala taun ayeuna langkung ageung, kalayan langkung ti 300 perusahaan seksi anu ilubiung, sareng lantai tilu aula paméran parantos disusun sacara lengkep! Perusahaan asing ogé disusun di daérah paméran internasional pikeun ngahususkeun jarak antara pemirsa sareng mérek internasional.

Paméran domestik khususna mangrupikeun perusahaan peralatan, pasokan KB sareng minyak semprot, sareng aya ogé seueur perusahaan boneka asli anu sumping kana pameran. Salaku tambahan, aya seueur produk sapertos SM sareng kebat, sareng gaya hiasan tina stan anu luhur pisan!

Jumlah pangunjung anu profesional pikeun Pameran Dewasa Shanghai dina taun 2018 ngahontal rékor, ngahontal 8.321, kalebet 6.191 tamu propésional domestik sareng 2.130 pangunjung profesional di luar negeri. "Profesionalisme tinggi" sok janten filsafat Pameran Produk Dewasa Internasional Shanghai. Dina 2018, pameran nyiptakeun daérah paméran internasional sareng nampi réspon tinggi ti seueur merek produk déwasa anu kasohor sacara internasional, anu henteu ngan ukur ngamajukeun interaksi anu jero antara industri produk sawawa domestik sareng asing. Éta ogé nyayogikeun produk anu langkung saé pikeun datang paméran.

Dina taun 2019, Pameran Dewasa Shanghai bakal terus ngadukung "penekanan kana kabutuhan paméran, hormat bongbolongan pembeli" pikeun terus ningkatkeun usaha publisitas domestik sareng internasional, sareng ngupayakeun ngundang langkung seueur merek internasional pikeun ilubiung dina Shanghai pikeun nyayogikeun langkung seueur produk anu kualitas pikeun pembeli domestik; Dina waktos anu sasarengan, kami ogé bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngundang pembeli global pikeun sumping ka Shanghai pikeun paméran sareng nyayogikeun palanggan anu langkung kualitas pikeun paméré utama

Rentang paméran:

Produk sawawa

Perkakas sawawa, baju jero séks, permén séks, produk SM, minyak pelumas, disinféktan, pelumas, semprotan, pakakas pangaturan fungsi séks, cairan reureuh, produk susu kageulisan;

Produk kaséhatan réproduktif

Kadaharan anu ngandung nutrisi anu diatur sacara séksual, produk terapi kageulisan réproduktif, kaséhatan réproduktif sareng rumah sakit kageulisan, diagnosis kakandungan sareng intervensi, produk alat médis;

Pasokan perencanaan

Kondom, pil KB, alat KB.

NEWS996

NEWS996

NEWS996

NEWS996

NEWS996


Pos waktos: Apr-27-2020