• banner></li>
        </ul>
      </div>
      <div class=

Budaya Seksual Nasional (Guangzhou) Dua Puluh Kahiji, Produk Déwasa, sareng Produk Kaséhatan Expo dibuka tanggal 1 Nopémber!

Tanggal 1 Nopémber, Budaya Seksual Nasional (Guangzhou) dua puluh hiji, Produk Déwasa, sareng Produk Kaséhatan Expo dibuka pisan di Pazhou Nanfeng International Convention and Exhibition Center. Waktos paméran nyaéta 1-3 Nopémber. Sesi ieu diayakeun dina kaayaan anu saé pikeun ngalaksanakeun kaséhatan nasional, sareng téma na nyaéta "Séhat séhat sareng karaharjaan séksual".

Dibandingkeun sareng paméran sateuacanna, paméran taun ayeuna parantos ngalegaan tempatna, ngalegaan tata perenahna, ngagaduhan sorotan anu langkung inovatif, sareng langkung maksakeun. Tempat utama na legana 20.000 méter pasagi, sareng tempat cabangna nyaéta 3.000 méter pasagi pasar produk sawawa Guangdong. Éta museur kana inovasi sareng diversifikasi dina susunan proyék sareng tata ruang daérah paméran. Bilik khusus Novel, desain lampu warna-warni, sareng bentuk panggung anyar Pangalaman visual bakal nyegerkeun pemirsa.

NEWS996

NEWS996

NEWS996

NEWS996


Pos waktos: Apr-15-2020