• banner

Recharger Kelenci Vibrator

Pedaran pondok:

Bahan: ABS + Silicone Waterproof: Sumuhun Frékuénsi Geter: 10 Frékuénsi geter, Carger: USB ngecas, Pakét: kotak warna Berat bersih: 133 g Ukuran: 200mm * 30mm


  • Harga FOB: Negotiable
  • Min.Order Order: 5 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Tahan cai: Leres
  • Carger: USB ngecas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Sex  Spésifikasi

    Bahan: ABS + Silikon
    Waterproof: Leres
    Frékuénsi Geter: 9 frekuensi geter,
    Carger: USB ngecas,
    Bungkusan: kotak warna
    Beurat bersih: 133 g
    Ukuran: 200mm * 30mm

    Sex  Fitur produk

    1. Desain simulasi sirah
    2. G-spot geter, stimulasi dobel,
    3. Geter motor internal sareng éksternal
    4. Bahan silikon lemes, fleksibel, tiasa dianggo sacara acak
    5. Desain operasi dua tombol humanisasi, gampang dianggo

    Barang No. TS-R02
    Ngaran Produk: Vibrator Kelinci Rechargeable
    Bahan: Silikon & ABS
    Warna Pink, Ungu, Hideung
    Packaing Bungkusan kotak warna
    Beurat bersih 133 g
    Ukuranna 200mm * 30mm
    Motor 1 motor kuat supper
    Frékuénsi geter 10 Geter
    Kamampuh batré Batré litium anu tiasa dieusi deui 3.7V / 200mAh
    Carjer Carjer USB
    Ngecas waktos: 1,5 jam
    Anggo waktos: 2 jam
    Tahan cai: 100% tahan cai
    Sertipikat RoHS CE FCC FDA
    MOQ 5PCS
    Palabuhan FOB SHENZHEN

     







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami