• banner

Bonéka Seks

  • Adult Silicone Sex Doll

    Boneka Seks Silikon dewasa

      Bahan Spesifikasi: 100% TPE sareng rorongkong Jangkungna: 158cm luhur Payudara: 71cm handap Payudara: 60cm Pinggang: 49cm Hip: 80cm Taktak: 34cm Lengan di luar: 68cm Lengan Dina: 58cm Kaki luar: 88cm Kaki dina: 75cm Leungeun: 13.5cm Suku: 22cm Beurat caket: 32kg beurat Kasar: 39kg Ukuran Pakét: 143 * 37.5 * 23.5cm Pilihan sayogi sapertos dihandap 1. Panasan 2. Goyang sebutan 3. Tutut ngucapkeun 4. Plit heunceut 5
  • Adult Silicone Sex Dolls

    Boneka Seks Silikon Sawawa

      Bahan Spesifikasina: 100% TPE sareng rorongkong Jangkungna: 163cm luhur Payudara: 96cm handap Payudara: 69cm Pinggang: 65cm Pinggel: 113cm Taktak: 42cm Lengan di luar: 69cm Lengan Dina: 60cm Kaki di luar: 75cm Kaki dina: 70cm Tangan: 14.5cm Suku: 21cm Beurat caket: 49kg beurat Kotor: 60kg Ukuran Pakét: 153 * 44 * 35cm Pilihan sayogi sapertos dihandap 1. Élmuasi 2. Goyang sebutan 3. Tutut ngucapkeun 4. Seket heunceut
  • Adult Silicone Sex Doll

    Boneka Seks Silikon dewasa

      Bahan Spesifikasina: 100% TPE sareng rorongkong Jangkungna: 165cm luhur Payudara: 91cm payudara handap: 56cm Pinggang: 53cm Pinggul: 87cm Taktak: 32cm Lengan di luar: 71cm Lengan Dina: 62cm Kaki di luar: 102cm Kaki dina: 82cm Leungeun: 16cm Suku: 23cm Beurat caket: 35kg beurat Kasar: 42-43kg Ukuran Pakét: 153 * 40 * 30cm Pilihan sayogi sapertos dihandap 1. Panaskeun 2. Goyang sebutan 3. Tutut ngucapkeun 4. Plit heunceut 5. Rambut kubik 6.Srug
  • Adult Silicone Sex Doll

    Boneka Seks Silikon dewasa

      Bahan Spesifikasi: ABS + Kelas médis silikon Waterproof: Sumuhun Frékuénsi Geter: 9 modeu geter Carger: USB ngecas, Pakét: kotak warna beurat Net: 51g Ukuran: 60 * 60 * 38mm Noise: Kirang ti 40db Fitur produk 1. Wangun hiu, éndah , saderhana, sareng indah 2.Motor anu bertenaga super, Dihareupeun pangaruh geter produk anu sami 3. Nyaman dipakena, henteu gampang bersantai, fleksibel pisan, henteu gampang deformasi 4. Leutik sareng gampang dibawa (biaya transportasi anu murah) 5 . Sepinuh cai ...