• banner

Pijat Ngumbara

  • Waterproof Wand Massager

    Pijat Ngalindur Waterproof

    Bahan: ABS + Silicone Waterproof: Sumuhun Frékuénsi Geter: 9 Mode geter Carger: USB ngecas, Pakét: kotak warna beurat Net: 150g Ukuran: 194 * 50 * 50mm Noise: Kirang ti 40DB
  • Waterproof Wand Massager

    Pijat Ngalindur Waterproof

    Bahan: ABS + Silicone Waterproof: Sumuhun Frékuénsi Geter: 10 Frékuénsi geter, Charger: USB ngecas Pakét: kotak warna beurat Net: 117.8 g Noise: Kirang langkung 40hz Ukuran: 195mm * 38.5mm
  • Waterproof Wand Massager

    Pijat Ngalindur Waterproof

    Bahan: ABS + Silicone Waterproof: Sumuhun Frékuénsi Geter: 10 Frékuénsi geter, Charger: USB ngecas Pakét: kotak warna beurat Net: 128.7 g Noise: Kirang ti 40db Ukuran: 265mm * 45mm
  • Waterproof Wand Massager

    Pijat Ngalindur Waterproof

    Bahan: ABS + Silicone Waterproof: Sumuhun Frékuénsi Geter: 20 Frékuénsi geter, Charger: USB ngecas Pakét: kotak warna beurat Net: 162.3 g Noise: Kirang langkung 40db Ukuran: 205mm * 43mm
  • Waterproof Wand Massager

    Pijat Ngalindur Waterproof

    Bahan: ABS + Silicone Waterproof: Sumuhun Frékuénsi Geter: 10 Frékuénsi geter, Charger: USB ngecas Pakét: kotak warna beurat Net: 125 g Noise: Kirang langkung 40db Ukuran: 200mm * 38mm
  • Waterproof Wand Massager

    Pijat Ngalindur Waterproof

    Bahan: ABS + Silicone Waterproof: Sumuhun Frékuénsi Geter: 10 Frékuénsi geter, Charger: USB ngecas Pakét: kotak warna beurat Net: 117 g Noise: Kirang langkung 40db Ukuran: 240mm * 45mm