• banner

Pijat Ngalindur Waterproof

Pedaran pondok:

Bahan: ABS + Silicone Waterproof: Sumuhun Frékuénsi Geter: 20 Frékuénsi geter, Charger: USB ngecas Pakét: kotak warna beurat Net: 162.3 g Noise: Kirang langkung 40db Ukuran: 205mm * 43mm


  • Harga FOB: Negotiable
  • Min.Order Order: 5 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Tahan cai: Leres
  • Carger: USB ngecas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Sex  Spésifikasi

    Bahan: ABS + Silikon
    Waterproof: Leres
    Frékuénsi Geter: 20 frékuénsi geter,
    Carger: ngecas USB
    Bungkusan: kotak warna
    Beurat bersih: 162,3 g
    Noise: Kurang ti 40db
    Ukuran: 205mm * 43mm

    Sex  Fitur produk

    Switching 1,20-frékuénsi
    2. amplitudo adjustable pikeun minuhan sagala rupa sarat geter anu diperyogikeun
    3. Dilengkepan bungkus batré lithium
    4. umur batre langkung lami sareng desain ngecas 3USB
    5.100% desain tahan cai, Tiasa dianggo di seueur tempat

    Barang No. TS-W03
    Ngaran Produk: Panyandakan Tongkat Rechargeable
    Bahan: Silikon & ABS
    Warna Biru, Pink
    Packaing Bungkusan kotak warna
    Beurat bersih 162,3 g
    Ukuranna 205mm * 43mm
    Motor 1 motor kuat supper
    Frékuénsi geter 20 Geter
    Kamampuh batré Batré litium anu tiasa diisi ulang 3.7V / 1200mAh
    Carjer Carjer USB
    Ngecas waktos: 1,5 jam
    Anggo waktos: 2 jam
    Tahan cai: 100% tahan cai
    Sertipikat RoHS CE FCC FDA
    MOQ 5PCS
    Palabuhan FOB SHENZHEN

     







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami