• banner

Pijat Ngalindur Waterproof

Pedaran pondok:

Bahan: ABS + Silicone Waterproof: Sumuhun Frékuénsi Geter: 9 Mode geter Carger: USB ngecas, Pakét: kotak warna beurat Net: 150g Ukuran: 194 * 50 * 50mm Noise: Kirang ti 40DB


  • Harga FOB: Negotiable
  • Min.Order Order: 5 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Tahan cai: Leres
  • Carger: USB ngecas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Sex  Spésifikasi

    Bahan: ABS + Silikon
    Waterproof: Leres
    Frékuénsi Geter: 9 modeu geter
    Carger: USB ngecas,
    Bungkusan: kotak warna
    Beurat bersih: 150g
    Ukuran: 194 * 50 * 50mm
    Noise: Kirang ti 40DB

    Sex  Fitur produk

    1. Konsép desain asalna tina karakter anime Jepang Frieza, bentukna indah
    2. Pakem ergonomis ekstrim
    3. Desain beuheung lemes Humanized, sirah tiasa ngagulung 360 derajat, sareng tombol tunggal gampang dijalankeun
    4.. Silikon lemes awak-aman, awak-full
    tahan cai
    5. Pijat awak sapinuhna sayogi, geterna kuat pisan, sareng kacapean gancang dibebaskeun.

    Barang No. TS-W06
    Ngaran Produk: Panyandakan Tongkat Rechargeable
    Bahan: Silikon & ABS
    Warna Hideung, Ungu
    Packaing Bungkusan kotak warna
    Beurat bersih 150g
    Ukuranna 194 * 50 * 50mm
    Motor 1 motor kuat supper
    Frékuénsi geter 9 Modeu geter
    Kamampuh batré Batré litium anu tiasa dieusi deui 3.7V / 650mAh
    Carjer Carjer USB
    Ngecas waktos: 1,5 jam
    Anggo waktos: 2 jam
    Tahan cai: 100% tahan cai
    Sertipikat RoHS CE FCC FDA
    MOQ 5PCS
    Palabuhan FOB SHENZHEN

     








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami