• banner

Endog Ngageter nirkabel

Pedaran pondok:

Bahan: ABS + Kelas médis silikon Waterproof: Sumuhun Frékuénsi Geter: 9 modeu geter Carger: USB ngecas, Pakét: kotak warna Berat bersih: 73g Ukuran: 73 * 35 * 30mm Noise: Kirang ti 40db


  • Harga FOB: Negotiable
  • Min.Order Order: 5 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Tahan cai: Leres
  • Carger: USB ngecas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Sex  Spésifikasi

    Bahan: ABS + Silikon
    Waterproof: Leres
    Frékuénsi Geter: 10 frekuensi Geter,
    Carger: USB ngecas,
    Bungkusan: kotak warna
    Beurat bersih: 88.1G
    Ukuran: 200mm * 30mm

    Sex  Fitur produk

    1.Desain kadali jarak jauh, posisi saklar sirah ogé tiasa dikontrol ti jauh.
    2. Desain cakar ucing, imut sareng bageur, ningkatkeun stimulasi
    3. Leutik sareng gampang dibawa (biaya transportasi murah)
    4. Pinuh waterproof
    5. Desain kurva ergonomis, langkung pas
    6. Tiasa dianggo salaku produk anu tiasa dianggo
    7.12 méter jarak jauh kadali

    Barang No. TS-V06
    Ngaran Produk: Endog Geter Gampang Diisi
    Bahan: Silikon & ABS
    Warna Pink, Hideung
    Packaing Bungkusan kotak warna
    Beurat bersih 73g
    Ukuranna 73 * 35 * 30mm
    Motor 1 motor kuat supper
    Frékuénsi geter 9 modeu geter
    Kamampuh batré Batré litium anu tiasa dieusi deui 3.7V / 200mAh
    Carjer Carjer USB
    Ngecas waktos: 1,5 jam
    Anggo waktos: Langkung ti 1 jam
    Tahan cai: 100% tahan cai
    Sertipikat RoHS CE FCC FDA
    MOQ 5PCS
    Palabuhan FOB SHENZHEN

     







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami